/
logo

Videoclip – Muntele by Liry, Mario V si Dragos Anghel

Cred ca toata lumea stie ca una din conditiile principale ce trebuiesc indeplinite cand faci o excursie pe munte e sa ai un bagaj cat mai usor.
Ok, dar ce legatura are asta cu blogul nostru?
Legatura este cel mai nou proiect marca Andrei Ceobanu | ilLUSio, si anume videoclipul piesei Muntele by Liry, Mario V si Dragos Anghel, care a fost filmat unde altundeva decat pe muntele Ceahlau.


Liry si Mario V pe Toaca, Muntele CeahlauPentru ca lucrurile se intampla mereu la momentul potrivit (si cu oamenii potriviti, as zice eu) in iulie 2016 s-au concretizat discutiile pentru realizarea acestui videoclip si tot atunci s-a stabilit si scenariul. Muntele Ceahlau este un loc de suflet pentru Andrei, asa ca nu a fost nevoie de multe argumente pentru a-l convinge sa se alature proiectului. Si fie vorba intre noi, nici piesa nu suna rau deloc 🙂

Si cum altfel sa ilustrezi o piesa despre Ceahlau, decat cu filmari cu “personajul pricipal” in toata splendoarea sa.
Deci, s-a adunat gasca, s-a inarmat cu echipamentele necesare si a pornit la drum de dimineata cu speranta ca vremea o sa tina cu ei. Si etapa premergatoare, in care Andrei a decis ce echipamente sa foloseasca a fost o provocare, trebuia facuta alegerea potrivita si din punct de vedere al utilitatii, dar si al transportului.

Ok, hai la drum: prima parte a urcusului a fost facuta pe 4 roti pe traseul Bicazul Ardelean-Cabana Dochia (Stanile) si pentru asta trebuie sa multumim inimosilor Dumi si Vlad de la Maia Outdoor, atat pentru transport cat si pentru echipamentele de munte: rucsaci, etc.

Ceata de dimineata pe Muntele Ceahlau

Dar ce te faci cu vantul si ceata? Oare ne strica planurile si urcam degeaba? Asta era intrebarea care ii framanta pe toti. Dar fiind prieteni vechi cu Ceahlaul si stiindu-i “toanele” au sperat ca muntele va fi ingaduitor si isi va arata frumusetile pana la urma. Cealalata parte de traseu s-a facut pe jos, cu echipamentele in spate, distribuite fiecaruia dupa posibilitati 🙂

Din fericire, vremea a fost superba si soarele a fost prezent pe “platoul de filmare”. Odata ajunsi la “Piatra Lacrimata” cerul a inceput sa se limpezeasca.

Locuri frumoase si oameni creativi, un mix tocmai bun pentru niste cadre minunate. Filmarile au avut loc pe parcursul a 2 zile, timp in care au trait si au simtit pe munte, pe cararile si in cabanele lui, asa cum zice piesa.

Dar stati, ca munca nu s-a terminat, ba am putea spune ca pentru unii, greul abia incepe 🙂

Odata ajuns acasa, Andrei a inceput montajul, conform scenariului stabilit, dar si-a pus si amprenta personala, asa cum face mereu cand are frau liber.

A urmat lansarea teaser-ului, asa, ca sa va starnim curiozitatea 😀 si apoi, pe 20 octombrie lansarea clipului integral la piesa ‘Muntele’ by Liry, Mario V si Dragos Anghel.
Speram sa va placa, si va asteptam cu feed-back aici si pe pagina de facebook.

Multumim pentru ajutor asistentului sef – Octav Ceobanu, care a fost de un foarte mare ajutor pentru noi!

Liry, Mario V si Dragos Anghel – Muntele (Videoclip Oficial)

Published by

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.