/
logo

Videoclip – O sa fiu tare by Ares

Unul dintre cele mai recente proiecte ale videografului studioului ilLUSio, Andrei Ceobanu este videoclipul piesei O sa fiu tare  semnata de Ares.

Denis Ionut FloreaAres la filmari aka Ares este un tanar artist nemtean, la inceput de drum dar foarte ambitios, care isi doreste ca muzica sa sa fie auzita de cat mai multi si care munceste mult pentru asta.

Dupa discutiile preliminare in care s-a stabilit cam ce isi doreste Ares de la acest clip, cei doi au creionat in linii mari scenariul.
S-a dorit realizarea unui videoclip de imagine, deoarece si piesa in sine e despre aspiratiile autorului si procesul de creatie. Este vorba despre artist si ce isi doreste sa transmita el prin muzica sa si ne-am dorit sa transpunem asta in imagini. Sunt nopti de munca sa scrii o piesa, sute de variante pana la cea finala, indiferent de rezultat ai parte de sustinatori sau “hateri”. Toate astea fac parte din viata unui muzician la inceput de drum. Important e sa nu cedezi si sa crezi in tine.

 
Ares la filmari

Scenariu

Asadar, s-a plecat de la un scenariu simplu iar pe parcurs lucrurile au inceput sa prinda contur.
Din fericire, cei doi au fost pe aceeasi lungime de unda si viziunile lor s-au completat. Ares s-a implicat activ si impreuna cu ideile si sugestiile lui Andrei videoclipul a capatat forma dorita.Dupa ce au adus scenariul intr-un stadiu final, a urmat cautarea locatiilor pentru filmarile de exterior. S-au decis pentru 3 locatii din Piatra Neamt , probabil unii dintre voi le-ati si recunoscut, filmarile avand loc dupa asfintit.

A urmat munca de studio. Pentru a realiza ce si-au propus in scenariu a fost nevoie de cateva pregatiri, inainte de filmarile propriu-zise. E momentul sa le multumim lui Vlad Grigore de la Corvin Sound pentru unele elemente de recuzita si lui Vlad Luncanu de la Maia Outdoor, promovat la rang de asistent de cameraman pentru o zi. 🙂

Ares cu brigada
 
 
A venit si ziua cand Ares impreuna cu “brigada” sa au venit pentru filmari in studio, unde pe decursul zilei s-au folosit mai multe setup-uri, impreuna cu proiectii video si fum.
Urmatoarea zi de studio a fost rezervata cadrelor cu detalii.

Partea de montaj a cuprins 2 etape si anume colorizarea (color grading-ul) si montajul propriu-zis.

Dupa ce si ultima etapa a fost gata, a avut loc prima proiectie a videoclipului piesei o sa fiu tare, doar pt Ares, in studio, pe un ecran de proiectie, de 4 m diagonala. Astfel, s-a putut bucura de intreaga experienta vizuala si audio. Dupa a 12- a vizionare, a fost clar ca este incantat de ce a iesit. 🙂

 
 

That’s a rap! Va lasam sa va bucurati de rezultatul muncii noastre si va tinem la curent cu alte noutati.

Ares – O sa fiu tare (Videoclip Oficial)

 

 
Foto Credit: Ciprian Iorgu | ilLUSio

Published by

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.